ik zat vorig jaarop deze school
ik ben nieuw op deze school
ik heb een iPad gehuurd
terug
Ik ben een nieuwe leerling op onze school. Maak een keuze:
ik heb een iPad gekocht
Ik zat vorig jaar op onze school. Maak een keuze:
* Kocht je vroeger al deze apps via jouw Apple-ID dan kan je die gewoon terug installeren van uit   de AppStore. Je vindt ze terug in de rubriek Aankopen.
Ik ben een nieuwe leerling op onze school en huur een iPad. We verwachten dat je volgende apps aankoopt.  Je kan via de iTuneskaart al 25 euro krediet aan je account toevoegen.*
Ik zat vorig jaar op onze school en huur een iPad. We verwachten dat je volgende apps installeert. Je vindt die bij je aankopen in de AppStore.
* Kocht je vroeger al deze apps via jouw Apple-ID dan kan je die gewoon terug installeren van uit    de AppStore. Je vindt ze terug in de rubriek Aankopen.Voorlopig volstaat de oude versie van PDF-expert als je iOS7 gebruikt.   Merk op Calculator heeft een nieuw icoontje.
Ik zat vorig jaar op deze school en ik kocht een iPad. We verwachten dat je volgende betalende apps op je iPad installeert.
Ik ben een nieuwe leerling op deze school en ik kocht een iPad. We verwachten dat je volgende betalende apps op je iPad installeert.